Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

De Escape Rooms

Prijzen

Maandag t/m donderdag, per groep

2 personen €63,- 3 personen €81,- 4 personen €90,- 5 personen €100,- 6 personen €108,- 7 personen €115,- 8 personen €120,-

Vrijdag t/m zondag, per groep

2 personen €70,- 3 personen €90,- 4 personen €100,- 5 personen €112,50 6 personen €120,- 7 personen €125,- 8 personen €130,-

De Fantasy Room is geschikt vanaf 18 jaar. De prijzen zijn incl 6% BTW.

Boek nu online

3 escape rooms, 2 locations, 1 company

Zin in spanning en avontuur? Ontvlucht de dagelijkse hectiek bij Escaping Rotterdam. Voor echte thrillseekers en brainiacs.

Een escape room spelen is een unieke ervaring. Zelfs de meest nuchtere personen raken vanzelf volledig in de ban van de opdrachten. Iedere escape room heeft zijn eigen meeslepende thema. Zodra de deur van de escape room opent wordt je direct meegenomen in het verhaal. Door middel van opdrachten, puzzels en samenwerken probeer je het doel van de escape room te bereiken. Het is jij en je vrienden of collega’s tegen de wegtikkende tijd.

Escaping Rotterdam heeft drie escape rooms op twee locaties. De Machinekamer, waar het draait om het onschadelijk maken van de bom. In de Fantasy Room gaat het over verwarring na een wilde avond. Bij The Office sluip je binnen in het kantoor van havenbaron Van Beuningen.

Durf jij de uitdaging aan? Hou het hoofd koel, stel vast je team samen en kies één van onze arrangementen of vraag een offerte aan.

Voor een up to date overzicht van onze openingstijden, klik hier!
Dit arrangement is inclusief:
  • Afhuur Escape Room
Duur arrangement:
  • Het spel duurt maximaal 60 minuten
Belangrijk:
  • De escape room is toegankelijk voor personen vanaf 16 jaar
  • Er kunnen maximaal 8 personen tegelijk de Escape Room in
  • Graag 20 minuten voor aanvang aanwezig zijn, anders bestaat de kans dat je niet meer kan spelen
  • Groepen t/m 16 personen kunnen de escape rooms spelen
  • Groepen tussen de 17 en 34 personen kunnen de Escape Experience spelen
  • Groepen tussen de 35 en 50 personen kunnen de Machinekamer XL spelen
  • Voor grotere groepen wordt een roulatie schema opgesteld
Reserveren voor meer dan 8 personen

Onze kamers zijn geschikt voor maximaal 8 personen. Bij een grotere groep wordt de groep gesplitst. Het is daarbij mogelijk om de groep te laten rouleren tussen bijvoorbeeld lasergamen en de escape room of een borrel en de escape room. Uiteraard is het ook mogelijk dat iedere groep een andere kamer doet.

Voorbeeld programma 1

16:00 – 17:00 uur     Groep 1 escape room The Office
16:00 – 17:00 uur     Groep 2 escape room Machinekamer
17:00 – 18:00 uur     Borrel
18:00 – 20:00 uur     Onbeperkt grill menu

Voorbeeld programma 2

16:00 – 17:00 uur     Groep 1 escape room Machinekamer
16:00 – 17:00 uur     Groep 2 Lasergamen
17:30 – 18:30 uur     Groep 2 escape room Machinekamer
17:40 – 18:40 uur     Groep 1 Lasergamen
18:45 – 20:45 uur     Onbeperkt grill menu

Reserveren kan alleen online via onze website. Per email ontvang je een bevestiging. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.Tijdens het reserveren kunnen verschillende combinaties worden aangevinkt zoals het diner.

Nadat de reservering is geplaatst, zullen wij je berichten over de combinatie.

Combineren

De kamers kunnen ook goed gecombineerd worden met een stadstour in de panorama bus van Sightseeing Rotterdam, een sessie lasergamen bij Lasergame Rotterdam, een tour op een Segway bij Segway Rotterdam of met een stadstour in de amfibie bus van Splashtours. Een andere combinatie in gedachten? Neem dan contact met ons en wij denken graag mee.

Locatie

De locatie van de De Machinekamer en The Office is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape room van Escaping Rotterdam. The Fantasy Room is te vinden op de Boezemweg 175A

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

Boek nu online