Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Wijnproeverij

Prijzen

Per persoon

Wijnproeverij € 28,50

Wijnproeverij incl diner € 57,00 Wijnproeverij incl diner en dranken € 70,00

Dit arrangement is mogelijk vanaf 18 jaar

MEER INFORMATIE

Bij de proeverij maak je kennis met wijnen met uiteenlopende karakters. Tijdens deze proeverij worden vijf wijnen geproefd.
Men leert in deze proeverij smaken te herkennen en te benoemen.

Je wordt verwelkomt in restaurant De Zwarte Zwaan door onze gast heer/vrouw, waarna je de workshop van 1,5 uur volgt over de verschillende soorten wijnen.

Dit arrangement is inclusief
  • Het proeven van vijf verschillende wijnen
  • Begeleiding van een gast heer/vrouw
Arrangement duur
  • De workshop duurt ongeveer 1,5 uur
Bij dit arrangement is het volgende van belang
  • Het minimaal aantal personen voor de workshop is 15
  • De minimale leeftijd van de deelnemers is 18 jaar
Reserveren

Wij raden je aan om de workshop online te reserveren via ons contact formulier. Per email ontvang je een bevestiging. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.

 Combineren

De wijnproeverij kan ook goed gecombineerd worden met een stadstour in de panorama bus van Sightseeing Rotterdam, een sessie lasergamen bij Lasergame Rotterdam, een tour op een Segway bij Segway Rotterdam of met een stadstour in de amfibie bus van Splashtours. Een andere combinatie in gedachten? Neem dan contact met ons en wij denken graag mee.

Locatie

De locatie van de Wijnproeverij is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape room van Escaping Rotterdam.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

MEER INFORMATIE