Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Lunchen

Prijzen

Per persoon

Koffietafel €12,50 Lunch menu €18,50 High Tea €21,50 Brunch buffet €24,50

OFFERTE VERZOEK

Tijdens je verblijf op de Parkhaven, kan er gebruikt worden gemaakt van de faciliteiten en de mogelijkheden van De Zwarte Zwaan. In dit restaurant kun je lekker lunchen, uitgebreid borrelen of heerlijk dineren. Hieronder tref je de mogelijkheden betreffende een brunch of lunch.

Koffietafel

Onbeperkt koffie en thee, melk en één glas jus d’orange. Een buffet met zowel harde als zachte broodjes en een krentenbol die kunnen worden belegd met gesorteerd hartig beleg, zoet beleg een kroket en boter. De lunch wordt afgesloten met een fruitschaal.

Lunch menu

Lunchen met een kop diverse koffie of thee, een glas melk en een glas jus d’orange. Een plank met diverse belegde broodjes, ‘soep van de dag’, een rundvlees kroket en een zoete afsluiter.

High Tea

Onbeperkt diverse koffie of thee en een etagère gevuld met een assortiment van belegde broodjes en een diversiteit aan zoetigheden.

Brunch buffet

Soep: Tomatensoep met runderballetjes, zure room en bosui.
Koude gerechten: Gerookte zalm, carpaccio, eiersalade en een Griekse gemengde salade.
Brood: Diverse luxe harde en zachte broodjes, krentenbol, croissants.
Beleg: Jonge- en oude kaas, brie, roomkaas, divers zoet beleg, boter, ham, kipfilet en paté.
Warme gerechten: Quiche lorraine, kroket, boeren-omelet (vegetarisch) en American pancakes met maple syrup.
Dessert: Chocolade soesjes gevuld met room, mini appeltaart puntjes, mini muffins en een fruitschaal.

Reserveren

Wij raden je aan om de uw lunch online te reserveren. Per email ontvang je een bevestiging. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Combineren

De lunch kan ook goed gecombineerd worden met een stadstour in de panorama bus van Sightseeing Rotterdam, een sessie lasergamen bij Lasergame Rotterdam, een tour op een Segway bij Segway Rotterdam of met een stadstour in de amfibie bus van Splashtours. Een andere combinatie in gedachten? Neem dan contact met ons en wij denken graag mee.

Locatie

De locatie van de lunch is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape room van Escaping Rotterdam.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

OFFERTE VERZOEK