Je bent nu hier Groepsuitje Rotterdam > Escape Rooms

Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Escape Rooms

Al die saaie uitjes zat, en zin in wat actie? Wil jij samenwerken om veilig uit de Escape Room te ontsnappen? Hier bij Groepsuitje Rotterdam hebben we het allemaal! Zo bieden wij van alles aan voor de fanatiekelingen, brainiacs en de mensen die op een leuke manier Rotterdam willen ontdekken. Niet alleen spannend, maar dus ook heel gezellig.

Wij zorgen ervoor dat je een leuk uitje hebt met je vrienden, collega’s (de activiteiten zijn zeer geschikt voor bedrijfsuitjes) of familie. Dit kan met zowel kleine als grote groepen.

Een actieve dag bij Groepsuitje Rotterdam betekent geen minuut stil zitten, avontuur en een onvergetelijke dag!

Voor meer informatie over de activiteiten die wij aanbieden bel gerust met 010-2449839

Combineer!

Wilt u meerdere attracties doen op een dag? De escape rooms zijn makkelijk te combineren met andere Rotterdamse attracties zoals de Splashtours Rotterdam, Sightseeing Rotterdam of Segway Rotterdam! Wil jij weten wat wij voor jouw uitje kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op! We denken graag met je mee om jouw uitje onvergetelijk te maken.

Onze uitvalsbasis

Het schip de Zwarte Zwaan is een schip met een rijke historie, en doet nu dienst als onze uitvalsbasis. De Zwarte Zwaan is gelegen aan de Parkhaven, aan de voet van de Euromast. Vanaf de Parkhaven is het slechts 10 minuten naar het centrum van Rotterdam met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Vanaf onze uitvalsbasis, de Zwarte Zwaan, is dus elk denkbaar groeps- bedrijfs- familie- en vrijgezellenuitje te organiseren.

Parkeren

De Zwarte Zwaan is gelegen aan de Parkhaven. Hier zijn 3 ruime (gratis) parkeerplaatsen voor bussen/touringcars. Ook voor personenauto’s zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Houd er wel rekening mee dat het voor personenauto’s tot 18:00 uur betaald parkeren is. Dit kan door middel van pin/creditcard bij de parkeerautomaat op de Parkhaven. Tevens kunt u zich aanmelden bij Parkmobile. Ook aan boord van de Zwarte Zwaan kunnen wij uw kenteken voor u aanmelden. Zo voorkomt u een lange wachttijd bij de parkeerautomaat.

Offerte verzoek

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief