Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

EscapeXperience

Prijzen

Per persoon

17 t/m 34 personen € 29,50

EscapeXperience incl diner € 58,00 EscapeXperience incl diner en dranken € 71,00

Escape Experience is geschikt vanaf 16 jaar. De prijzen zijn incl 6% BTW.

Reserveer hier

De Escape Experience is speciaal gemaakt voor groepen tot 25 personen en wordt gespeeld in het restaurant van de Zwarte Zwaan. De gasten kunnen hierbij de elementen van de klassieke escape kamers ervaren onder het genot van een hapje en een drankje of in combinatie met ons grillmenu. Het thema; een oud schip (genaamd de Zwarte Zwaan) dat in de Rotterdamse haven ligt en waarop helaas een bom is geplaatst die de hele stad kan verwoesten.

Het verhaal:

Professor van Gelderen heeft de afgelopen jaren veelvoudig onderzoek gedaan over de tijdlijnen die bepalend waren voor onze toekomst. Uit recent onderzoek is gebleken dat de toekomst van Rotterdam in gevaar is. In de 17e eeuw is er een tijdlijn gewijzigd waardoor er een krachtige bom wordt geplaatst op het schip de Zwarte Zwaan die de hele havenstad kan verwoesten. Dus het mooie Rotterdam hoe we het nu anno 2017 kennen zal verdwijnen. Ik heb jullie hulp nodig! Ik kan jullie voor 60 minuten terugbrengen naar die tijdlijn! Ik blijf zelf hier, want ik ben ook degene die jullie terug moet halen. Werk samen en verdeel de taken om deze belangrijke missie tot een goed einde te brengen. Succes tijdreizigers! Rotterdam rekent op jullie!

Dit arrangement is inclusief:
  • Borrel (2 hapjes en 2 drankjes per persoon)
  • De EscapeXperience
Duur arrangement:
  • Ongeveer 60 minuten
Belangrijk:
  • De EscapeXperience is toegankelijk voor personen vanaf 16 jaar
  • Groepen tussen de 17 en 34 personen kunnen de EscapeXperience spelen.
  • Graag 20 minuten voor aanvang aanwezig zijn, anders bestaat de kans dat je niet meer kan spelen
  • Het is spel wordt gespeeld in een afgeschermd deel van ons restaurant
  • Groepen t/m 16 personen kunnen de escape rooms spelen
  • Groepen tussen de 35 en 50 personen kunnen de Escape Room XL spelen
  • Voor grotere groepen wordt een roulatie schema opgesteld
Reserveren

Wij raden je aan om de EscapeXperience online te reserveren. Per email ontvang je een bevestiging. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Combineren

De EscapeXperience kan ook goed gecombineerd worden met een stadstour in de panorama bus van Sightseeing Rotterdam, een sessie lasergamen bij Lasergame Rotterdam, een tour op een Segway bij Segway Rotterdam of met een stadstour in de amfibie bus van Splashtours. Een andere combinatie in gedachten? Neem dan contact met ons en wij denken graag mee.

Locatie

De locatie van de EscapeXperience is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape room van Escaping Rotterdam.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

 

Reserveer hier


Nieuwsbrief

Nieuwsbrief