Je bent nu hier Groepsuitje Rotterdam > Workshops

Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Workshops

Altijd al iets nieuws willen leren, maar weet je niet precies wat? Dan ben je nu bij de juiste plek. Hier bij Zwarte Zwaan Rotterdam bieden wij een grote selectie aan workshops met voor ieder wat wils.

Zo kunnen de workshops variëren van een cursus cocktails maken ,wijnen proeven tot het organiseren van een geweldig  vrijgezellenfeest!

Wat u kunt verwachten van een workshop bij de Zwarte Zwaan:

  • Veel variatie
  • Voordelige prijzen
  • Gegarandeerd resultaat
  • En een onvergetelijke dag
Waar wacht u nog op? Maak een reservering bij een van de onderstaande workshops!

Voor meer informatie over de activiteiten die wij aanbieden bel gerust met 010-2449839

Combineer!

Wilt u meerdere attracties doen op een dag? De workshops zijn makkelijk te combineren met andere Rotterdamse attracties zoals de Splashtours Rotterdam, Sightseeing Rotterdam, Escaping Rotterdam of Segway Rotterdam! Wil jij weten wat wij voor jouw uitje kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op! We denken graag met je mee om jouw uitje onvergetelijk te maken.

Onze uitvalsbasis

Het schip de Zwarte Zwaan is een schip met een rijke historie, en doet nu dienst als onze uitvalsbasis. De Zwarte Zwaan is gelegen aan de Parkhaven, aan de voet van de Euromast. Vanaf de Parkhaven is het slechts 10 minuten naar het centrum van Rotterdam met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Vanaf onze uitvalsbasis, de Zwarte Zwaan, is dus elk denkbaar groeps- bedrijfs- familie- en vrijgezellenuitje te organiseren.

Parkeren

De Zwarte Zwaan is gelegen aan de Parkhaven. Hier zijn 3 ruime (gratis) parkeerplaatsen voor bussen/touringcars. Ook voor personenauto’s zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Houd er wel rekening mee dat het voor personenauto’s tot 18:00 uur betaald parkeren is. Dit kan door middel van pin/creditcard bij de parkeerautomaat op de Parkhaven. Tevens kunt u zich aanmelden bij Parkmobile. Ook aan boord van de Zwarte Zwaan kunnen wij uw kenteken voor u aanmelden. Zo voorkomt u een lange wachttijd bij de parkeerautomaat.

Offerte verzoek

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief