Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Escape Room XL

Prijzen

Per persoon

35 t/m 50 personen €38,00

Escape Room XL incl diner € 66,50 Escape Room XL incl diner en dranken € 79,50

De Machinekamer is geschikt vanaf 16 jaar. De prijzen zijn incl 6% BTW.

Meer informatie

Actief samen bezig zijn met je collega’s zorgt voor een goede sfeer. Maak daarom jouw uitje uitdagend en spannend bij Escaping Rotterdam. Betreedt De Machinekamer en maak de bom onschadelijk vóór de tijd om is. Dat lukt alleen als je samenwerkt met de andere bemanningsleden. Lukt het niet dan gaan jij en het schip ten onder.

Voordat je naar binnen gaat in de escape room krijg je eerst duidelijk uitgelegd hoe het werkt en wat de spelregels zijn. Zodra de deur van de escape room open gaat laat je alles achter. De bom tikt. Wees scherp en maak de bom onschadelijk. De bom bevindt zich in de machinekamer van een duikboot. Focus en los de opdrachten en puzzels goed op. Dat lukt alleen als je samenwerkt met de andere bemanningsleden. Lukt het niet, dan gaan jij en het schip ten onder. Kruip in de huid van een geheim agent. Zoek naar aanwijzingen en verdeel de taken goed.

Voor een up to date overzicht van onze openingstijden, klik hier!
Dit arrangement is inclusief
  • Afhuur van De Machine kamer XL
Duur arrangement
  • Het spel in De Machinekamer XL duurt maximaal 90 minuten.
Belangrijk
  • De escape room is toegankelijk voor personen vanaf 16 jaar
  • Er kunnen maximaal 50 personen tegelijk De Machinekamer in en is mogelijk vanaf minimaal 35 personen
  • Graag 20 minuten voor aanvang aanwezig zijn, anders bestaat de kans dat je niet meer kan spelen
 Reserveren

Wij raden je aan om de Escape Room XL online te reserveren via ons contact formulier. Per email ontvang je een bevestiging. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Combineren

De Escape Room XL kan ook goed gecombineerd worden met een stadstour in de panorama bus van Sightseeing Rotterdam, een sessie lasergamen bij Lasergame Rotterdam, een tour op een Segway bij Segway Rotterdam of met een stadstour in de amfibie bus van Splashtours. Een andere combinatie in gedachten? Neem dan contact met ons en wij denken graag mee.

Locatie

De locatie van Escaping Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape room van Escaping Rotterdam.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

Meer informatie