Je bent nu hier Groepsuitje Rotterdam > Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje? Dan is Groepsuitje Rotterdam ideale basis voor het bedrijfsuitje. Bij een goed bedrijfsuitje word er veel gelachen, gedronken, gegeten en ontspannen. Maak je bedrijfsuitje onvergetelijk door te combineren met andere arrangementen bij Groepsuitje Rotterdam. Bij de parkhaven is dit het vertrekpunt van al onze attractie en ook het hart van al onze attracties.

De kracht zit in de combinatie. Kies voor sightseeing, actie en lekker eten en drinken. Combineer en profiteer!

Restaurant de Zwarte Zwaan staat garant voor gezelligheid in een ongedwongen sfeer. Begin het bedrijfsuitje goed met een shotje rum in de speciale rum bar. Of start met een uitgebreide rumproeverij met een fijne bittergarnituur. Schuif dan aan tafel en geniet van een heerlijk menu.

Voor het diner kies je voor het onbeperkt grill menu. Lekker, goede kwaliteit en de favoriete gerechten kunnen onbeperkt bijbesteld worden. Maak het bedrijfsuitje compleet met een van onze combinaties.

Wij denken graag met u mee bij het organiseren en samenstellen van uw bedrijfsuitje in Rotterdam met Groepsuitje Rotterdam. Bel gerust met 010-2449839
Onze uitvalsbasis

Het schip de Zwarte Zwaan is een schip met een rijke historie, en doet nu dienst als onze uitvalsbasis. De Zwarte Zwaan is gelegen aan de Parkhaven, aan de voet van de Euromast. Vanaf de Parkhaven is het slechts 10 minuten naar het centrum van Rotterdam met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Het schip is verdeeld over drie verdiepingen. Op de bovenste verdieping (de verdieping van de entree) bevindt zich het gezellige restaurant, restaurant de Zwarte Zwaan. Op de middelste verdieping bevindt zich een escape room en op de onderste verdieping, in ‘het ruim’ gedeeltelijk onder de waterlijn, bevindt zich onze 300 m2 grote lasergame arena. De attracties Splashtours,Sightseeing Rotterdam en Segway Rotterdam hebben hun start- en eindpunt voor de deur van ‘de Zwarte Zwaan’.

Vanaf onze uitvalsbasis, de Zwarte Zwaan, is dus elk denkbaar groeps- bedrijfs- familie- en vrijgezellenuitje te organiseren.

Parkeren

De Zwarte Zwaan is gelegen aan de Parkhaven. Hier zijn 3 ruime (gratis) parkeerplaatsen voor bussen/touringcars. Ook voor personenauto’s zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Houd er wel rekening mee dat het voor personenauto’s tot 18:00 uur betaald parkeren is. Dit kan door middel van pin/creditcard bij de parkeerautomaat op de Parkhaven. Tevens kunt u zich aanmelden bij Parkmobile. Ook aan boord van de Zwarte Zwaan kunnen wij uw kenteken voor u aanmelden. Zo voorkomt u een lange wachttijd bij de parkeerautomaat.

Offerte verzoek

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief