Je bent nu hier Groepsuitje Rotterdam > Familie uitje

Familie uitje

Ook voor uw familie uitje staat Groepsuitje Rotterdam voor u klaar. Misschien viert u een jubileum, verjaardag of zoeken jullie nog een invulling voor de familiedag. U kunt er natuurlijk voor kiezen om gebruik te maken van de verschillende combinatietickets die u kunt boeken bij een van de attracties van Groepsuitje Rotterdam. Maar wij van Groepsuitje Rotterdam denken graag met u mee bij de organisatie van het familie uitje.

Het familie uitje is uit te breiden met tal van combinaties en arrangementen. Lunch, diner, high tea of koffie met gebak wordt aangeboden met restaurant de Zwarte Zwaan. Daarnaast heeft Groepsuitje Rotterdam arrangementen en combinaties met de leukste attracties in Rotterdam zoals Splashtours, Lasergame Rotterdam en Segway Rotterdam. Het ideale familie uitje in Rotterdam begint dan ook aan de Parkhaven.

Mail voor meer informatie of een offerte op maat naar info@groepsuitjerotterdam.nl. Wij denken graag met u mee bij het organiseren en samenstellen van uw familie uitje in Rotterdam . Bel gerust met 010-2449839
Onze uitvalsbasis

Het schip de Zwarte Zwaan is een schip met een rijke historie, en doet nu dienst als onze uitvalsbasis. De Zwarte Zwaan is gelegen aan de Parkhaven, aan de voet van de Euromast. Vanaf de Parkhaven is het slechts 10 minuten naar het centrum van Rotterdam met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Het schip is verdeeld over drie verdiepingen. Op de bovenste verdieping (de verdieping van de entree) bevindt zich het gezellige restaurant, restaurant de Zwarte Zwaan. Op de middelste verdieping bevindt zich een escape room en op de onderste verdieping, in ‘het ruim’ gedeeltelijk onder de waterlijn, bevindt zich onze 300 m2 grote lasergame arena. De attracties Splashtours,Sightseeing Rotterdam en Segway Rotterdam hebben hun start- en eindpunt voor de deur van ‘de Zwarte Zwaan’.

Vanaf onze uitvalsbasis, de Zwarte Zwaan, is dus elk denkbaar groeps- bedrijfs- familie- en vrijgezellenuitje te organiseren.

Parkeren

De Zwarte Zwaan is gelegen aan de Parkhaven. Hier zijn 3 ruime (gratis) parkeerplaatsen voor bussen/touringcars. Ook voor personenauto’s zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Houd er wel rekening mee dat het voor personenauto’s tot 18:00 uur betaald parkeren is. Dit kan door middel van pin/creditcard bij de parkeerautomaat op de Parkhaven. Tevens kunt u zich aanmelden bij Parkmobile. Ook aan boord van de Zwarte Zwaan kunnen wij uw kenteken voor u aanmelden. Zo voorkomt u een lange wachttijd bij de parkeerautomaat.

Offerte verzoek

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief