Cursus Plat Rotterdams

Prijzen

Per persoon

Cursus plat Rotterdams € 28,50

Arrangement incl grill menu € 57,00 Arrangement incl grill menu en dranken € 70,00

De prijzen zijn inclusief BTW. Bij minder dan 15 en meer dan 50 personen is de prijs op aanvraag

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Rotterdam: Prachtige stad. Mooie skyline, enorm opgeknapt sinds 1940 en je kan er winkelen tot je erbij neervalt in de Koopgoot. Rotterdam staat bekend om haar architectuur, bruggen en tja, Rotterdammers. Een leuk volkje met een compleet eigen taal en bijnamen voor vrijwel álles. Wij snappen dat je ze niet altijd even goed begrijpt. Daarom fleuren wij jouw familie uitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest op met een spoedcursusje Rotterdams!

De cursus plat Rotterdams voor beginners wordt gegeven door Roel Pot, bekend van de NS reclame en het inspreken van de plat Rotterdamse audio guide van Sightseeing Rotterdam. Een bekende Rotterdammer dus! Wat je kan verwachten? Dat laten we Roel zelf even uitleggen:

“Eigenlijk ken het niet ff snel Rotturdams leren spreken. Daarvoor mot je hier wonen. En je mot geen kapsones hebben in Rotturdam en je bent nergens voor; altijd tegen. Ik ken je wel leren verstaanbaar maken in onze stad. Zodat ze je niet gelijk op je muil pompen als ie hier wat vraagt. Dus bij een bakkie pleur, glasie fris of een biertje leert ik je verbaal te survivalen in Rotturdam. U zult versteld staan en de kreten Oh ja joh?!?, Pleurt op en Zooooooooo behoren snel tot uw eigen vocabulaire. Door middel van een interactief programma, compleet met quiz, leert u in een anderhalf uur perfect uw eigen accent af.”

 Dit arrangement is inclusief
  • Cursus plat Rotterdams van Roel Pot
  • Borrel arrangement tijdens de cursus
Duur arrangement
  • Ongeveer 1,5 uur
Bij dit arrangement is het volgende van belang
  • De cursus wordt gegeven door begeleider Roel Pot
  • Het arrangement is te boeken vanaf 15 personen
  • Het arrangement wordt gehouden op het schip De Zwarte Zwaan

Tijdens de cursus kun je onbeperkt genieten van de Hollandse bar. Natuurlijk verzorgen wij hierbij ook lekkere hapjes:

  • Japanse mix, Tortillachips met guacamole en salsa dip
  • Blokjes jonge en oude kaas, chorizo en salami
  • Bitterballen, gehaktballetjes en kaaskroketjes.
Grill arrangement

Na de Cursus Plat Rotterdams nog een hapje eten? Dat is mogelijk! Restaurant De Zwarte Zwaan is de ultieme locatie voor groepen. Door de bijzondere inrichting maar ook door de ongedwongen sfeer. Na de cursus schuift u aan voor een heerlijk grill menu. Er zijn twee verschillende menu’s, het grill menu en het luxe grill menu.

Om de avond compleet te maken kunt u kiezen voor het grill arrangement inclusief dranken. Gedurende het diner kunt u onbeperkt genieten van de drankjes uit het Hollands assortiment (bier, wijn, frisdranken, koffie/thee).

Combineer

Je kunt de Cursus Plat Rotterdams meteen in de praktijk brengen door je uitje compleet te maken met een échte Rotterdamse attractie als Splashtours, Sightseeing Rotterdam, of Segway Rotterdam. Wil jij weten wat wij voor jouw uitje kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op! We denken graag met je mee om jouw uitje onvergetelijk te maken.

Locatie

De locatie van Zwarte Zwaan Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape room van Escaping Rotterdam.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN