Ik Hou Van Rotterdam

Prijzen

Per persoon

Ik hou van Rotterdam € 34,50

Per persoon

Arrangement incl grill menu € 63,00 Arrangement incl grill menu en dranken € 76,00

MEER INFORMATIE

Op zoek naar een gezellig uitje met uw groep, bedrijf of gezelschap met als onderwerp Teambuilding?

Sluit je dan aan bij het meest leuke, gezellige en humoristische spel van Rotterdam. Speciaal voor groepen hebben wij een leuk spel bedacht, het Ik Hou Van Rotterdam spel!

Dit arrangement is inclusief
  • Ik hou van Rotterdam, inclusief begeleiding
  • Een borrel of een diner
Duur arrangement
  • 2 uur (120 minuten) inclusief een pauze
Informatie over het arrangement:
  • Het spel wordt georganiseerd onder begeleiding van een hostess
  • De spelregels verschillen per spelronde
  • Het arrangement is te boeken vanaf 20 personen
  • Het arrangement wordt gehouden op het schip De Zwarte Zwaan

(ben je met minder dan 20 personen dan is het alleen mogelijk op aanvraag)


Rondes

Het Ik Hou van Rotterdam spel is een spel dat bestaat uit verschillende rondes. Deze rondes bestaan uit gevarieerde onderwerpen en opdrachten die je met jouw groep uitvoert. Voorbeelden van de onderwerpen zijn: Algemene kennis, Slogans afmaken, Singing Bee, Uitbeelden, etc..

Puntentelling

Gedurende het spel kunnen er punten verzameld worden. Deze punten kun je winnen door vragen juist te beantwoorden en opdrachten goed uit te voeren met behulp van je teamleden. Het team met de meeste punten wint.

Combineren

Dit arrangement kan ook goed gecombineerd worden met andere attracties die wij te bieden hebben zoals: een stadstour in de panorama bus van Sightseeing Rotterdam, een sessie lasergamen bij Lasergame Rotterdam, een tour op een Segway bij Segway Rotterdam of met een tour in de amfibiebus van Splashtours. Een andere combinatie in gedachten? Neem dan contact met ons op en wij denken graag mee.

Locatie

Ik Hou Van Rotterdam wordt gehouden op het schip De Zwarte Zwaan op Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape room van Escaping Rotterdam.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

MEER INFORMATIE